top of page

PRIČAJMO O POSLU

sa Markom Markovićem

COTRUGLI Alumni klub Srbija nastavlja ediciju događaja pod nazivom "Pričajmo o poslu" koji imaju za cilj okupljanje istaknutih poslovnih lidera i razmenjivanje njihovih iskustava i znanja sa našim Alumni članovima i širom javnošću.

Drugi u nizu serije događaja dovodi nam Marka Markovića, konsultanta za digitalnu transformaciju glavnih aktera u finansijskoj industriji širom regiona i brojnim uspešnim kompanijama u regionu o temama vezanim za strategiju, prodaju, operacije, IT i digitalnu transformaciju.

Pričaćemo o poslu sa Markom Markovićem na teme:

  • Prvi koraci u uspostavljanju organizacije u kompaniji?

  • Kako se donose ključne odluke u velikom firmama i ko ima najveći uticaj?

  • Po kojem kriterijumu se biraju ljudi na ključnim pozicijama?

  • Saveti kako uspešno izvršiti digitalnu transformaciju na konkretnom primeru

  • Osvrt na finansijski sektor u Srbiji i iskustvo iz Banca Intese sa pozicije COO

  • Osvrt na sektor telekomunikacija, budući trendovi i iskustvo iz SBB-a sa pozicije COO

COTRUGLI Business School

Višegradska 27

6. februar 2019. od 18.30h

Agenda:

18.30h - check-in učesnika

19h - glavni program

20.15h - networking koktel

*Učešće na događaju je besplatno, prijava je obavezna

GOVORNIK

IMG_1847.png

MARKO MARKOVIĆ

Senior Director @ A.T.Kearney

Partner @ Egzakta Financial Advisory

Marko ima dugogodišnje iskustvo u međunarodnom okruženju sa snažnim delovanjem u oblastima razvoja strategije, razvoja digitalne strategije, poboljšanju operativnog upravljanja, vođenju transformacije i redefinisanju procesa.

Dosledno postiže impresivne rezultate savladavajući složene poslovne izazove i donosi odluke visokog uloga zasnovane na iskustvu, snažnoj radnoj etici i integritetu. U radu primenjuje poslovnu analizu i tržišnu inteligenciju, upravlja projektima kako bi se osmislila, razvila i implementirala najefikasnija i profitabilna rešenja.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u konsaltingu sa A.T. Kearney u svim većim kompanijama u Jugoistočnoj Evropi, Marko započinje svoj rad u Banca Intesa  2010. godine kao COO i član odbora. Uspešno je vodio poslovanje broj 1 banke na tržištu.

Nakon Intese, 2015. godine Marko nastavlja sa radom u jednoj od najuspešnijih i najbrže rastućih telekomunikacijskih operatera SBB, članice United group, na poziciji COO i člana odbora. Uspešno je vodio jedan od najbržih rasta zabeleženih u industriji telekomunikacija u Srbiji.

Srboljub Marković je aktivan član COTRUGLI Alumni kluba od njegovog osnivanja 2014. godine. Pokretač je novog ciklusa gostovanja najvećih imena iz biznisa i privrede pod nazivom "Pričajmo o poslu" koje organizuje COTRUGLI Alumni klub Srbija.

Srboljub ima bogato iskustvo u radu sa brojnim domaćim i međunarodnim organizacijama u okviru projekata ekonomskog osnaživanja stanovništva. Neke od njih su USAID, Mercy Corps, SPARK, Agencija za razvoj MSP i Centar za preduzetništvo čiji je jedan od osnivača.

Srboljub 2006. godine uplivava u preduzetničke vode i otpočinje sopstveni biznis sa privatnim vrtićem, zatim provodi 7 godina u finansijskom sektoru da bi 2015. godine nastavio svoju karijeru u sektoru telekomunikacija, prvo u SBB-u a sada u Orion telekomu na poziciji direktora prodaje za Beograd.

Srboljub je diplomirao na Američkom koledžu u Grčkoj, smer poslovna administracija i menadžment. Tokom karijere pohađao je PwC Mini MBA program, a 2016. godine uspešno je završio EMBA program studija na COTRUGLI poslovnoj školi.

MODERATOR

IMG_1851.png

SRBOLJUB MARKOVIĆ

Regionalni direktor prodaje @ Orion telekom

bottom of page