top of page

PRIČAJMO O POSLU

sa Tanjom Tatomirović

COTRUGLI Alumni klub Srbija nastavlja ediciju događaja pod nazivom "Pričajmo o poslu" koji imaju za cilj okupljanje istaknutih poslovnih lidera i razmenjivanje njihovih iskustava i znanja sa našim Alumni članovima i širom javnošću.

Treći u nizu serije događaja dovodi nam Tanju Tatomirović, eksperta za odnose sa javnošću koji trenutno vodi komunikacije za region 24 zemlje u kompaniji Microsoft. U slobodno vreme piše za Thrive Global portal, a od prošle godine član je Saveta za komunikacije čuvenog Forbes-a.

Pričaćemo o poslu sa Tanjom Tatomirović na teme:

  • Načini komunikacije, izazovi i primeri iz Microsoft-a.

  • Da li svaki zaposleni može da bude PR kompanije?

  • Da li je propaganda ista kao i nekad, i šta se tu promenilo?

  • Kako voditi kriznu komunikaciju kada nemate mnogo argumenata?

  • Osvrt na najznačajnije tekstove i blogove.

  • Koje teme zanima globalni Forbes?

COTRUGLI Business School

Višegradska 27

29. maj 2019. od 18.30h

Agenda:

18.30h - check-in učesnika

19h - glavni program

20.15h - networking koktel

*Učešće na događaju je besplatno, prijava je obavezna

GOVORNIK

TanjaTatomirovic2018.jpg

TANJA TATOMIROVIĆ

Communications & Philanthropies Lead @ Microsoft

Tanja Tatomirović, komunikolog, vodi komunikacije za region 24 zemlje u kompaniji Microsoft. Bavi se odnosima s javnošću već skoro dve decenije, uz iskustvo koje je sticala u medijima, obrazovanju, petrohemijskoj industriji, telekomunikacijama, te IT sektoru.

 

Vodila je kriznu komunikaciju nagrađenu PRiZnanjem 2010. godine, a iste godine je proglašena i za jednu od 50 najvažnijih osoba u digitalnoj televizijskoj delatnosti u Evropi. Vodila je privatizaciju najstarijeg živog nedeljnika na Balkanu, “Pančevca”.

 

Napisala je udžbenik o radio propagandi za vreme vladavine fašizma u Italiji, ekspert je za “employee advocacy”, u slobodno vreme piše za Thrive Global portal, a prošle godine je primljena po pozivu u Savet za komunikacije čuvenog Forbes-a.

 

Master studije završila je na FPN u Beogradu, a tri godine doktorskih studija uspešno je obavila na FDU u Beogradu, dok doktorat brani na međunarodnim obrazovnim institucijama. Živi na relaciji Srbija – Nemačka.

Srboljub Marković je aktivan član COTRUGLI Alumni kluba od njegovog osnivanja 2014. godine. Pokretač je novog ciklusa gostovanja najvećih imena iz biznisa i privrede pod nazivom "Pričajmo o poslu" koje organizuje COTRUGLI Alumni klub Srbija.

Srboljub ima bogato iskustvo u radu sa brojnim domaćim i međunarodnim organizacijama u okviru projekata ekonomskog osnaživanja stanovništva. Neke od njih su USAID, Mercy Corps, SPARK, Agencija za razvoj MSP i Centar za preduzetništvo čiji je jedan od osnivača.

Srboljub 2006. godine uplivava u preduzetničke vode i otpočinje sopstveni biznis sa privatnim vrtićem, zatim provodi 7 godina u finansijskom sektoru da bi 2015. godine nastavio svoju karijeru u sektoru telekomunikacija, prvo u SBB-u a sada u Orion telekomu na poziciji direktora prodaje za Beograd.

Srboljub je diplomirao na Američkom koledžu u Grčkoj, smer poslovna administracija i menadžment. Tokom karijere pohađao je PwC Mini MBA program, a 2016. godine uspešno je završio EMBA program studija na COTRUGLI poslovnoj školi.

MODERATOR

IMG_1851.png

SRBOLJUB MARKOVIĆ

Regionalni direktor prodaje @ Orion telekom

bottom of page