PRIČAJMO O POSLU

sa Slobodanom Đinovićem

COTRUGLI Alumni klub Srbija pokreće novu ediciju događaja pod nazivom "Pričajmo o poslu" koji imaju za cilj okupljanje istaknutih poslovnih lidera i razmenjivanje njihovih iskustava i znanja sa našim Alumni članovima i širom javnošću.

Prvi u nizu serije događaja dovodi nam Slobodana Đinovića, osnivača i generalnog direktora Orion telekoma. Kompanija Orion telekom bavi se pružanjem telekomunikacionih usluga i nastala je 2010. godine u Beogradu integracijom tri vodeća alternativna Internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro).

Pričaćemo o poslu sa Slobodanom Đinovićem na teme:

  • Kretanje radne snage u Srbiji - Da li je moguće zaustaviti odliv mozgova?

  • Šta smo dobili nakon 5. oktobra i da li nam je potreban neki novi Otpor?

  • Inovativnost kao generator razvoja društva i privrede

  • Trendovi u telekomunikacijama

  • Razvoj optičke infrastrukture i digitalizacija društva

  • Lični primeri uspeha u poslovanju

COTRUGLI Business School

Višegradska 27

6. decembar od 18.30h

Agenda:

18.30h - check-in učesnika

19h - glavni program

20.15h - networking koktel

*Učešće na događaju je besplatno, prijava je obavezna

SLOBODAN ĐINOVIĆ

CEO @Orion telekom

GOVORNIK

Slobodan Đinović je osnivač, član Izvršnog odbora i generalni direktor kompanije Orion telekom. Angažovan je kao konsultant na različitim projektima Svetske banke, Ministarstva zdravlja, Ministarstva pravde i Narodne skupštine Republike Srbije.

Slobodan je završio osnovne studije na Mašinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Takođe, završio je i Master pravnih nauka i diplomatije na Fletcher School of Law, Tufts University u SAD-u.

Slobodan je predavač i gostujući profesor na Harvardu, Kolorado koledžu, Grinel Koledžu, kao i vandredni profesor na Njujorkškom univerzitetu.

Slobodan je jedan od osnivača pokreta Otpor.

Srboljub Marković je aktivan član COTRUGLI Alumni kluba od njegovog osnivanja 2014. godine. Pokretač je novog ciklusa gostovanja najvećih imena iz biznisa i privrede pod nazivom "Pričajmo o poslu" koje organizuje COTRUGLI Alumni klub Srbija.

Srboljub ima bogato iskustvo u radu sa brojnim domaćim i međunarodnim organizacijama u okviru projekata ekonomskog osnaživanja stanovništva. Neke od njih su USAID, Mercy Corps, SPARK, Agencija za razvoj MSP i Centar za preduzetništvo čiji je jedan od osnivača.

Srboljub 2006. godine uplivava u preduzetničke vode i otpočinje sopstveni biznis sa privatnim vrtićem, zatim provodi 7 godina u finansijskom sektoru da bi 2015. godine nastavio svoju karijeru u sektoru telekomunikacija, prvo u SBB-u a sada u Orion telekomu na poziciji direktora prodaje za Beograd.

Srboljub je diplomirao na Američkom koledžu u Grčkoj, smer poslovna administracija i menadžment. Tokom karijere pohađao je PwC Mini MBA program, a 2016. godine uspešno je završio EMBA program studija na COTRUGLI poslovnoj školi.

MODERATOR

SRBOLJUB MARKOVIĆ

Regionalni direktor prodaje Beograd @Orion telekom

Kontakt
pratite nas

Višegradska 27

11000 Beograd, Srbija

info@cotruglialumni.rs

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2020.Cotrugli Alumni Klub Srbija. All Rights Reserved.