PRIČAJMO O POSLU

sa Slobodanom Đinovićem

COTRUGLI Alumni klub Srbija pokreće novu ediciju događaja pod nazivom "Pričajmo o poslu" koji imaju za cilj okupljanje istaknutih poslovnih lidera i razmenjivanje njihovih iskustava i znanja sa našim Alumni članovima i širom javnošću.

Prvi u nizu serije događaja dovodi nam Slobodana Đinovića, osnivača i generalnog direktora Orion telekoma. Kompanija Orion telekom bavi se pružanjem telekomunikacionih usluga i nastala je 2010. godine u Beogradu integracijom tri vodeća alternativna Internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro).

Pričaćemo o poslu sa Slobodanom Đinovićem na teme:

  • Kretanje radne snage u Srbiji - Da li je moguće zaustaviti odliv mozgova?

  • Šta smo dobili nakon 5. oktobra i da li nam je potreban neki novi Otpor?

  • Inovativnost kao generator razvoja društva i privrede

  • Trendovi u telekomunikacijama

  • Razvoj optičke infrastrukture i digitalizacija društva

  • Lični primeri uspeha u poslovanju

COTRUGLI Business School

Višegradska 27

6. decembar od 18.30h

Agenda:

18.30h - check-in učesnika

19h - glavni program

20.15h - networking koktel

*Učešće na događaju je besplatno, prijava je obavezna

SLOBODAN ĐINOVIĆ

CEO @Orion telekom

GOVORNIK

Slobodan Đinović je osnivač, član Izvršnog odbora i generalni direktor kompanije Orion telekom. Angažovan je kao konsultant na različitim projektima Svetske banke, Ministarstva zdravlja, Ministarstva pravde i Narodne skupštine Republike Srbije.

Slobodan je završio osnovne studije na Mašinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Takođe, završio je i Master pravnih nauka i diplomatije na Fletcher School of Law, Tufts University u SAD-u.

Slobodan je predavač i gostujući profesor na Harvardu, Kolorado koledžu, Grinel Koledžu, kao i vandredni profesor na Njujorkškom univerzitetu.

Slobodan je jedan od osnivača pokreta Otpor.

Slobodan-Djinovic.png

Srboljub Marković je aktivan član COTRUGLI Alumni kluba od njegovog osnivanja 2014. godine. Pokretač je novog ciklusa gostovanja najvećih imena iz biznisa i privrede pod nazivom "Pričajmo o poslu" koje organizuje COTRUGLI Alumni klub Srbija.

Srboljub ima bogato iskustvo u radu sa brojnim domaćim i međunarodnim organizacijama u okviru projekata ekonomskog osnaživanja stanovništva. Neke od njih su USAID, Mercy Corps, SPARK, Agencija za razvoj MSP i Centar za preduzetništvo čiji je jedan od osnivača.

Srboljub 2006. godine uplivava u preduzetničke vode i otpočinje sopstveni biznis sa privatnim vrtićem, zatim provodi 7 godina u finansijskom sektoru da bi 2015. godine nastavio svoju karijeru u sektoru telekomunikacija, prvo u SBB-u a sada u Orion telekomu na poziciji direktora prodaje za Beograd.

Srboljub je diplomirao na Američkom koledžu u Grčkoj, smer poslovna administracija i menadžment. Tokom karijere pohađao je PwC Mini MBA program, a 2016. godine uspešno je završio EMBA program studija na COTRUGLI poslovnoj školi.

Srboljub Markovic Pricajmo o poslu COTRUGLI alumni.jpg

MODERATOR

SRBOLJUB MARKOVIĆ

Regionalni direktor prodaje Beograd @Orion telekom