• Andrijana Marković

Druga sednica Upravnog odbora


Niske temperature i iznenadni sneg nisu poremetili rad našeg kluba, pa je druga sednica Upravnog odbora održana 28. februara 2018. godine u prostorijama škole.

Sednici su prisustvovali: Srđan Tomašević, Katarina Vladić, Zorana Milidrag, Čedomir Kokanović, Ana Jovanović, Sanja Kekić, Damjan Đokić, Siniša Đurić, Andrijana Marković i Dušan Milosavljević.

Upravni odbor je doneo odluke koje podržavaju dalji dugoročni razvoj COTRUGLI Alumni kluba Srbije i predstavljaju smernice za budući rad i plan aktivnosti Izvršne kancelarije.

Doneta je odluka o nastupu na društvenim mrežama, i ovom prilikom Vas pozivamo da pratite naše zvanične stranice gde ćemo redovno objavljivati različite sadržaje.

Utvrđen je zvanični COTRUGLI Alumni klub Srbija kalendar za prvu polovinu 2018. godine koji možete pogledati u okviru sajta, na stranici "Kalendar".

Takođe, uspostavljen je i kalendar Upravnog odbora, do letnje pauze, kada ćemo im dozvoliti da odmore i sakupe nove ideje za malo hladniji jesenji i zimski period ove i sledeće godine.

Upravni odbor odobrio je početak rada na nostrifikaciji diplome naše škole. Za dalje informacije i novosti, molimo Vas da pratite stranicu "Vesti" na našem sajtu, a u bilo kom trenutku možete kontaktirati i Izvršnu kancelariju.

Ostale odluke možete pogledati u zvaničnom Zapisniku sa sednice održane 28.02.2018. godine na sledećem linku.


63 views

Recent Posts

See All