top of page

ALL STARS meetup

Razgovaramo o liderstvu i timskom duhu sa Dejanom Savićem.

Cilj "All Stars Meetup-a" je razgovor sa liderima iz našeg okruženja o aktuelnim biznis temama.

Dejan Savic Cover 2.0.png

Prvi "ALL STARS meetup" doveo je najveću vaterpolo legendu, rekordera po broju odigranih utakmica za nacionalni tim, igrača i trenera koji je doneo 4 olimpijske medalje našoj zemlji, selektora vaterpolo reprezentacije Srbije - Dejana Savića.

GOVORNIK

Dejan Savic Cover 2.0.png

DEJAN SAVIĆ

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije

Dejan Savić je bivši jugoslovenski i vaterpolo reprezentativac, a sada i selektor reprezentacije Srbije. Započeo je svoju igračku karijeru u Partizanu, zatim je igrao u Španiji za Barselonu i Barselonetu, bio je u Italiji u Florenciji i Pro Reku, dobar deo karijere proveo je u ruskom Sintezu, a poslednju sezonu odigrao je u Crvenoj Zvezdi gde je kasnije bio veoma uspešan trener.

 

Veliki deo igračke karijere proveo je u svom matičnom klubu Partizan, sa kojim je osvojio titulu šampiona (1995), 6 trofeja nacionalnog kupa (1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995), Kup pobednika kupova (1990), Superkup Evrope (1991) i LEN kup (1998).

 

Savić je sa 444 utakmice rekorder po broju odigranih utakmica za nacionalni tim, a postigao je 405 golova. Zajedno sa nacionalnim timom doneo je 20 medalja, od kojih su 10 zlatne, a 4 olimpijske.

 

Danas, pored pozicije selektora nacionalnog tima, Dejan Savić radi sa najvećim kompanijama u našoj zemlji i uspešno prenosi znanja stečena kroz sportsku karijeru, a bitna za poslovno okruženje, kao što su liderstvo, timski rad, motivacija, pobednički duh, istrajnost...

Srđan Tomašević jedan je od osnivača COTRUGLI Alumni kluba, a od 2018. godine nalazi se na mestu predsednika kluba. Pokretač je kampanje „Ja sam COTRUGLI Alumni“, a na Blockchain Adria Belgrade Meetup-u našao se u ulozi moderatora. U 2019. godini pokreće seriju događaja „ALL STARS meetup“ i u COTRUGLI Alumni klub dovodi uspešne pojedince naše zemlje iz oblasti sporta i umetnosti.

 

Svoju karijeru započeo je kao novinar i urednik za praćenje tržišta kapitala u Srbiji i regionu, nakon čega započinje svoju korporativnu karijeru kao borker u M&V Investments, u kojem kasnije forimira i vodi PR i Marketing sektor.

 

2011. godine započinje svoju karijeru u sferi edukacije, dolazi u COTRUGLI Business School gde vodi korporativnu prodaju i učestvuje u regionalnom širenju škole. 2017. godine osniva kompaniju LESTE sa ciljevima promovisanja mogućnosti elektronske edukacije, podršci u procesu digitalizacije našeg društva i učestvovanja u većim eLearning projektima u Srbiji i regionu.

MODERATOR

0.jpg

MODERATOR

SRĐAN TOMAŠEVIĆ

Osnivač @ LESTE

bottom of page